Dyer për garazha Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Industriale Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Automatike Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Të tjera Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Shërbimet tona Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/166-288 dhe 044/163-337,
Mobile 1: 044 163 337
Mobile 2: 045 338 157
Address: Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishtinë
Shërbimet tona
Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.
Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/166-288 dhe 044/163-337, nga e hëna ora 8:00 deri të shtunën deri në ora 18:00 dhe kërkesa e juaj shumë shpejt do të zgjidhet.
Konsultimet me ne për nevojat e juaja ju ndihmojnë që të bëni zgjedhjen më të mirë të mundshme, sepse kualifikimet dhe përvojat tona mundësojnë suksese për zgjedhjen tuaj.
Montime dhe intervenime në të gjitha dyert, bëhen për një kohë të shkurtë, p.sh. 2 orë për dyert e garazhave më të thjeshta dhe varësisht prej kompleksitetit të dyerve tjera.
Para se të vendosni për zgjedhjen e modelet, llojit dhe dizajnin e dyerve ta garazhave, ne ju sugjerojmë zgjidhjen ma të mirë të mundshëm.

List of videos