Dyer për garazha Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Industriale Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Automatike Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Të tjera Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Shërbimet tona Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/166-288 dhe 044/163-337,
Mobile 1: 044 163 337
Mobile 2: 045 338 157
Address: Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishtinë
Mirësevini
Kompania GERMAN TORE është përfaqësues dhe importues ekskluzivë i dyerve të brendshme, të jashtme dhe të garazhave të kualitetit evropiane të prodhuara nga kompanitë Gjermania si NOVOFERM, TORMATIC dhe RIEXIENGER. Ne ju ofrojmë dyer me hapje të ndryshme dhe ato të garazhave me teledirigjus dhe me izolin 45mm. GERMAN TORE është themelua në vitin 2005 në Prishtinë/Kosovë dhe me përvojën shumë vjeçare të pronarit të saj në kompanin NOVOFERM, e bënë atë të jetë njëra nga kompanit më profesionale në Kosovë.
List of videos