Dyer për garazha Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Industriale Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Automatike Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Të tjera Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Shërbimet tona Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/166-288
Mobile 1: 044 163 337
Mobile 2: 045 338 157
Address: Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishtinë
Dyer Automatike
Dyer Automatike
Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.
Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/166-288 dhe 044/163-337, nga e hëna ora 8:00 deri të shtunën deri në ora 18:00 dhe kërkesa e juaj shumë shpejt do të zgjidhet
List of photos
List of videos