Dyer për garazha Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Industriale Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Dyer Automatike Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Të tjera Shërbimet tona profesionale për produktet moderne
Shërbimet tona Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.Mjafton të telefononi qendrën tonë në njërin nga numrat e telefonit 038/250–982 ose 044/163-337,
Mobile 1: 044 163 337
Mobile 2: 044 166 288
Fix: 038 250 982
Fax: 038 250 982
Address: Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishitnë, si dhe afër stacionit kryesor të autobusëve në Prishtinë.
Name:
Surname:
Message:
Mobile 1: 044 163 337
Mobile 2: 044 166 288
Fix: 038 250 982
Fax: 038 250 982
Address: Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishitnë, si dhe afër stacionit kryesor të autobusëve në Prishtinë.